Υλικά
- Ρεβίθια μαγειρεμένα (300 γραμμάρια)
- Φρέσκο σπανάκι (1 κιλό)
- Κρεμμύδι (1)
- Μαϊντανός
- Πάπρικα
- Αλάτι
Εκτέλεση
Ζεματάμε το σπανάκι σε νερό με λίγο αλάτι, το στραγγίζουμε καλά και το κρατάμε στην άκρη. Σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε λίγη πάπρικα, το σπανάκι, το μαϊντανό και τα μαγειρεμένα ρεβίθια. Δοκιμάζουμε το αλάτι και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν 15 λεπτά. Σερβίρεται χλιαρό.